Alarmpenning: SOS Armband Kind

 

De alarmpenning van Witte Kruis is een ideale SOS armband of ketting voor uw kind. Dit SOS bandje voor uw kind bevat niet alleen de identiteit en de belangrijkste medische gegevens van uw kind, maar is ook nog eens gekoppeld aan het medisch spoeddossier van uw zoon of dochter. Dit dossier kan door medisch specialisten worden opgevraagd door middel van één telefoontje met onze alarmcentrale. Een medische armband is voor een kind extra noodzakelijk, omdat kinderen zelf vaak niet kunnen vertellen wat ze hebben, zeker in het buitenland. Met een medische armband voorkomt u dat uw kind met bijvoorbeeld een allergie, diabetes of epilepsie de verkeerde behandeling krijgt, of dat er te laat een diagnose kan worden gesteld.

SOS bandje kind: uitvoeringen

De medische SOS bandjes voor kinderen zitten comfortabel en zien er geweldig uit. Met een SOS bandje van Witte Kruis geeft u uw kinderen dus een medische armband die ze ook écht willen dragen. Zo hebben wij sportieve alarmpenningen met een nylon band en chique uitvoeringen van leer en edelstaal. 

SOS Ketting kind

Draagt uw kind liever geen armband of polsketting? Dan hebben we ook SOS kettingen voor uw kind. Deze kettingen en penningen zijn erg sierlijk en zijn gemaakt van anti-allergisch, nikkelvrij edelstaal. 

 

© Witte Kruis Alarmpenning