Alarmpenningen

De Witte Kruis Alarmpenning is een schitterend sieraad en medisch hulpmiddel in één. De alarmpenning bevat uw belangrijkste medische gegevens en is gekoppeld aan uw medisch spoeddossier, dat met één telefoontje kan worden opgevraagd. Zo zijn hulpverleners direct op de hoogte van uw medische situatie, zoals mogelijke allergieën en chronische klachten. De Witte Kruis Alarmpenning kan gedragen worden aan een armband of een halsketting. De medische armbanden en kettingen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u altijd een SOS sieraad vindt dat aansluit bij uw persoonlijke stijl. De eigenlijke penning is standaard gemaakt van anti-allergisch roest- en nikkelvrij edelstaal.
 

SOS Armband

Draag uw medische gegevens altijd met u mee aan een SOS armband met alarmpenning. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende praktische en stijlvolle uitvoeringen. Zo hebben we sportieve SOS bandjes van nylon, die u zelfs tijdens het sporten om kunt houden. Bent u op zoek naar een chiquere medische armband? Dan hebben we prachtige SOS armbanden van leer en van edelstaal.

Medische ketting

U kunt uw alarmpenning ook dragen aan een medische ketting. De ketting is verkrijgbaar in verschillende lengtes, en ook kunt u kiezen uit een groot of klein SOS medaillon. De kettingen zijn evenals de alarmpenning vervaardigd uit roest- en nikkelvrij edelstaal dat geen allergische reacties opwekt.

 

© Witte Kruis Alarmpenning