Als u onwel wordt weet men dan wat u mankeert? Weten hulpverleners wat zij moeten doen? De Witte Kruis Alarmpenning is de penning om er zeker van te zijn dat hulpverleners direct over de juiste medische informatie beschikken. Zowel hulpverleners op straat als in het ziekenhuis worden door de alarmpenning voorzien van informatie waarmee snel en adequaat de juiste diagnose gesteld kan worden. Hierdoor wordt direct de juiste behandeling gestart en kan uw leven gered worden. De Witte Kruis Alarmpenning werkt altijd en overal.
 
De Witte Kruis Alarmpenning is een anti-alergische roestvrijstalen hals- of polspenning. Op de alarmpenning staan uw belangrijkste medische gegevens, het telefoonnummer van de alarmcentrale en uw deelnemersnummer. Deze tekst wordt bepaald door de medisch adviseur.
 
De hulpverlener herkent uw Witte Kruis Alarmpenning en kan u door de informatie op de penning snel en adequaat helpen. Door één telefoontje naar de alarmcentrale krijgt de hulpverlener de beschikking over uw medisch spoeddossier.
 
Uw medisch spoeddossier kan verzonden worden naar ziekenhuizen wereldwijd. In dit dossier staat alle informatie die voor u van levensbelang kan zijn.
Aanmelden
 
Wanneer u de Witte Kruis Alarmpenning draagt heeft u altijd uw medische gegevens direct bij de hand en u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u onverhoopt in de problemen raakt. De Witte Kruis Alarmpenning werkt altijd en overal.
© Witte Kruis Alarmpenning